domingo, 11 de mayo de 2014

La 10KOrta dels rècords

Xavi Queral (Fondistes Amposta) i Neus Espinach (Trail Roquetes) s’han imposat en la tercera edició de la 10K Orta, en la que s’ha batut el rècord de participants amb un total de 117 atletes.

L’altre rècord de la jornada l’ha protagonitzat Xavi Queral, que amb una marca de 36:52 ha estat el primer corredor en baixar de 37 minuts en l’exigent circuit d’Horta de Sant Joan. En categoría masculina l’han acompanyat al podi Gerard Monteverde (Team Flowers) i Marc Treso (C.A. Terres de l’Ebre).

Pel que fa a la categoría femenina, un total de 22 dones han completat els 10.000 metres de la prova. En segona posició, a només un minut d’Espinach, ha entrat Eva Roig (BTT Montbike Amposta), i tercera ha estat Martina Comes (C.E. La Cala).

El nivell de la prova també ha augmentat respecte a les dues anteriors edicions, ja que en esta ocasió fins a cinc corredors han estat capaços de baixar dels 40 minuts. Els altres dos anys només un parell d'atletes havien aconseguit esta fita.

També hi ha hagut rècord quant a la participació local, que ha arribat en esta edició als 15 corredors, 11 homes i 4 dones.

Per tot això, l'A.E. Cara Nord vol donar les gràcies i l'enhorabona a tothom qui ha participat tant a la cursa com en la seva organització. Fins l'any que ve!

CLASSIFICACIONS


PD: L'organització ha trobat un clauer amb vàries claus, entre elles les d'un cotxe Toyota. El propietari s'hauria de posar en contacte amb nosaltres a través del correu aecaranord@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario